Ekologiskt • Naturligt • Veganskt

Webshop

Naturliga hudvårdsprodukter

ANGE KOD "Vinter2024" I KASSAN

Våra huvudingredienser

I våra naturliga hudvårdsprodukter

Metamorphosis har tagit fram den naturliga hudvårdsserien Eclipse med tanke på att bekämpa fria radikaler, skydda, skämma bort och återskapa din hud med kombinationen av dessa fyra ayurvediska växter som är aloe-vera, centella asiatica, nyponolja och ginkgo-biloba.

Alla fyra huvudingredienserna i kombination med andra naturliga växter är rika på A,B,C,D-Vitaminer, Vitaminer B-1,2,3,12. C-vitamin, rika på saponiner, bio-flavonoider, essntiella fettsyror, lingnibu, folsyra, betakaroten, tanniner och mycket mer innehåll som är positivt till huden.

Antiinflammatorisk, mycket rik på bio-flavonoider

Ginkgo Biloba

Har antinflammatoriska egenskaper, mycktet högt innehåll av bio-flavonoider, ökar micro-cirkulationen I huden och lymfflödet.

Regenererande, anti-age, förbättrad elasticitet

Centella Asiatica

Främjar produktionen av kollagen, minskar ärr, gör huden slät och ökar elasticiteten, ökar nivåerna av antioxidanter i nybildade vävnader.

Regnererande, återfuktande, rengörande, antiinflammatorisk

ALOE VERA

Återfuktar huden på djupet, hjälper till att rengöra porerna och förhindra nya orenheter. Anti-aging, anti-bakteriell med antioxidativa egenskaper som neutraliserar fria radikaler

Närande, återfuktande, stimulerande

Nypon

Nyponolja tillför A-vitamin och fettsyror, t ex trans-retinoinsyra, tanniner, flavonoider, C-vitamin och betakaroten. Vitaminerna B1, B2, B3 och folsyra.

Kombinationer av alla dessa ayurvediska växter hjälper huden att eliminera smuts från djupet och förebygga orenlighet, återfuktar och ge näring åt huden och förbättrar dess fuktnivåer för att undvika att hudvävnaderna torkar ut, de stimulerar kollagen-och elastinproduktionen som hjälper till att förebygga prematur förändring av huden.

 

De här produkterna gynnar återskapandet av melanin och hudens vävnadsceller som gör att fläckar och strimmor minskar och lindras. De är återskapande växter som lindrar och regenererar den skadade och irriterade hyn, därför är Eclipseserien utformad med tanke på alla hudtyper till och med för de allra känsligaste, steg för steg.

Alla produkter är självklart dermatologiskt testade.

Certifierade produkter

Ekologisk certifiering
ACENE / BIO

Naturlig certifiering
ACENE / NAT

Vegansk certifiering
ACENE / vegan

dermatologitskt-testad-b

DERMATOLOGISKT TESTAde produkter